Projecció: Saint ☆ Young Men

Recent acabada la Setmana Santa (i les vacances) a Irasshai et volem presentar un manga molt adequat per aquestes dates tan plenes de religió, una comèdia de mans de Hikaru Nakamura, autora de l’esbojarrada sèrie “Arakawa Under the Bridge”, amb uns protagonistes tan divins com Jesús i Buda. Per continuar l’ambient festiu dels últims dies us convidem a la projecció del primer OVA de la sèrie, aquest divendres (12/04/13) a les 20:00 al Centre Cívic Llevant de Reus, l’humor esta garantit! ^-^

Saint ☆ Young Men

Saint ☆ Young Men (Saint☆onii-san/聖☆おにいさん) o “Las Vacaciones de Jesús y Buda”, en la seva traducció al espanyol editada per Norma Editorial, es tracta d’un manga còmic que integra a la perfecció referències religioses i cultura japonesa amb un humor fi i sense voluntat d’ofendre. La història explica les aventures i desventures del duo còmic més sant mai vist, Jesús i Buda, que decideixen prendre unes vacances i viatjar al mon terrenal, concreta ment a Tokyo; allí els esperen un seguit de problemes molt del nostre món, com, una “casera” una mica malcarada, haver d’arribar a final de mes o perdre l’últim tren per tornar a casa; sense oblidar-nos mai de tota la resta de personatges divins que apareixen per acompanyar-los, com els apòstols, els aprenents de Buda, Judes, Ananda que ens arrancaran més d’un somriure.

Saint portades

Jesús i Buda ens deixen entrar a la seva vida i descobrir de la manera més còmica possible les seves pors i els perques dels seus miracles. Jesús és un autèntic geek, que compra per internet i té un blog que actualitza diàriament, li agrada fer ceràmica i viu de manera despreocupada; Buda és com una mestressa de casa garrepa, que mira on gasta fins a l’últim yen i es llença sobre els productes rebaixats del supermercat,  li agrada jugar a simuladors de mascotes i fa un manga d’humor molt popular a les altes esferes del cel.

 

Us deixo el tràiler de l’OVA i el primer gag del manga per anar fent boca :3

Web oficial dels OVA i la pel·lìcula

saint young men -1saint young men-2saint young men-3

Las vacaciones de Jesús y Buda per Norma Editorial

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *