Torneig MicroMachines 64

Data: 29/0472016
Horari: 19:00-22:00

CATALA / CASTELLANO

Irasshai inaugura el cicle de tornejos d’aquest any amb una proposta original i segur inesperada. Un torneig del mític joc Micromachines 64! Divendres 29 d’abril a les 19:00 us esperem al Centre Cívic Llevant de Reus (๑・ω・)ノ~☆♪

En aquesta ocasió, hem volgut realitzar un torneig assequible a qualsevol persona, tant sigui un jugador habitual com algú que s’embolica amb més de 3 comandaments, perquè per ser un expert en aquest joc solament es necessita dominar una mecànica: tira endavant i gira per no sortir de la pista.

El joc ofereix una perspectiva des de dalt i els 4 jugadors apareixen alhora en pantalla, la càmera segueix el que va primer i si algun jugador toca la vora inferior de la pantalla perd un punt de vida.

Per motius tècnics es jugarà amb un emulador, utilitzant comandaments de Xbox 360.

Ben aviat publicarem la normativa.

Veniu aquest divendres i atreviu-vos a provar-ho.

Esdeveniment a Facebook

 

Informem que també tindrem una paradeta de xapes durant el torneig. Si busqueu xapes d’algun tema concret, només cal que ho poseu als comentaris i farem tot el possible per tenir-les divendres (灬╹ω╹灬)

També podem fer xapes personalitzades (๑•̀ㅁ•́๑)✧

 

CASTELLANO

Irasshai inaugura el ciclo de Torneos de este año con una propuesta original y seguro inesperada. Un torneo del mítico juego Micromachines 64! Viernes 29 de abril a las 19:00 os esperamos en el Centro Cívico Llevant de Reus (๑・ω・)ノ~☆♪

En esta ocasión hemos querido realizar un torneo asequible a cualquier persona sea un jugador habitual o alguien que se lía con más de 3 comandos, porque para ser un experto en este juego solo se necesita dominar una mecánica: “tira pa’ lante” y gira para no salirte de la pista.

El juego ofrece una perspectiva desde arriba y los 4 jugadores aparecen a la vez en pantalla, la cámara sigue el que va primero y si algún jugador toca el borde inferior de la pantalla pierde un punto de vida.

Por motivos técnicos se jugará con un emulador, utilizando mandos de Xbox 360.

Muy pronto publicaremos la normativa.

Venid este viernes y atreveos a probarlo.

Evento en Facebook

 

Informamos que también tendremos una paradita de chapas durante el torneo. Si buscáis chapas de algún tema concreto, sólo hace falta que lo pongáis en los comentarios y haremos todo el posible para tenerlas viernes (灬╹ω╹灬)

También podemos hacer chapas personalizadas (๑•̀ㅁ•́๑)✧

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *