Irasshai wants you (Portes obertes)

CATALA / CASTELLANO

irasshai

Vols formar part d’Irasshai? T’agradaria pertànyer a un grup de joves amb interessos pel manga, l’anime, els videojocs, el cosplay i la cultura japonesa? Vols ajudar a organitzar esdeveniments otaku a la ciutat? Aquest mes de desembre entrar a Irasshai és totalment gratis, aprofita-ho!

Vine aquest divendres a partir de les 7 a la “jornada de portes obertes d’Irasshai” al Centre Cívic Llevant, coneix-nos i informa’t de com fer-te soci totalment gratis.

Farem una petita ronda de valoració del Final Boss, escoltarem totes les propostes i després passarem a la part divertida de la reunió, treure’m els jocs de taula i consoles d’Irasshai i farem unes partides tots junts.

T’apuntes?

CASTELLANO

¿Quieres formar parte de Irasshai? ¿Te gustaría pertenecer a un grupo de jóvenes con intereses por el *manga, el anime, los videojuegos, el cosplay y la cultura japonesa? ¿Quieres ayudar a organizar acontecimientos *otaku en la ciudad? Este mes de diciembre entrar a Irasshai es totalmente gratis, ¡aprovechalo!

Ven este viernes a partir de las 7 a la “jornada de puertas abiertas de Irasshai” al Centro Cívico Llevant, conócenos e infórmate de cómo hacerte socio totalmente gratis.

Haremos una pequeña ronda de valoración del Final Boss, escucharemos todas las propuestas y después pasaremos a la parte divertida de la reunión, sacarme los juegos de mesa y consolas de Irasshai y haremos unas partidas todos juntos.

¿Te apuntas?

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *