Normes dels tornejos de videojocs

Ja estan penjades les normes dels tornejos de videojocs.
Perdoneu el retard, tot i que les normes són les bàsiques per a molts altres tornejos

Aquí les trobareu o podeu seguir llegint el post

NORMES: BLAZBLUE

1. L’ inscripció al torneig es realitzarà en Informació, on s’emplenarà una casella en la qual haurien de facilitar-se les dades bàsiques (nom, cognoms i personatge).

2. No hi ha restricció de personatges, pel que es podrà triar entre tots els disponibles, amb l’excepció que el personatge que es trii serà el qual el jugador dugui durant tot el torneig.

3. El nombre màxim de participants s’estableix en 16 persones (ampliable només si fora expressament necessari).

4. Els combats seran un contra un de mode normal.

5. L’elecció dels combats es realitzarà mitjançant sorteig i el torneig es realitzarà mitjançant el sistema normal de clasificatoria, en el qual els guanyadors passen automàticament a la següent ronda. En cas de falta de paritat, es faran *repescas entre els perdedors, encara que si això ocorregués, l’última decisió sobre com solucionar el problema serà presa durant el torneig pels organitzadors.

6. Es permet portar el teu propi gamepad o arcade stick

7. Els organitzadors del torneig són els màxims responsables del mateix, pel que si aquests determinen necessària una pausa, anul•lació de combat, repetició del mateix o altres aspectes, caldrà acatar les seves decisions (perquè naturalment tindran un motiu per a això, s’entén).

8. Estar apuntat al torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, podent ser desqualificat si no es compleixen les normes.

NORMES: SUPER SMASH BROSS BRAWL

1. La inscripció al torneig es realitzarà en Informació, on s’emplenarà una casella en la qual haurien de facilitar-se les dades bàsiques (nom, cognoms i personatge).

2. No hi ha restricció de personatges, pel que es podrà triar entre tots els disponibles, amb l’excepció que el personatge que es trii serà el qual el jugador dugui durant tot el torneig. Els escenaris d’excessiu moviment o propensos a provocar excessius danys percentuals no podran ser seleccionats.

3. El nombre màxim de participants s’estableix en 16 persones (ampliable només si fora expressament necessari).

4. Els combats seran un contra un en Brawl (estàndard) en mode “stock” a tres vides. El “Stock Match Time Limit” quedarà establert en 4 minuts. Les opcions “Handicap”, “Damage Ràtio” i “Stage Selection” estaran establertes en “Off”, “1.0” i “Random” respectivament.

5. L’elecció dels combats es realitzarà mitjançant sorteig i el torneig es realitzarà mitjançant el sistema normal de clasificatoria, en el qual els guanyadors passen automàticament a la següent ronda. En cas de falta de paritat, es faran repesques entre els perdedors, encara que si això ocorregués, l’última decisió sobre com solucionar el problema serà presa durant el torneig pels organitzadors.
6. Es permet portar el teu propi gamepad o arcade stick

7. Els organitzadors del torneig són els màxims responsables del mateix, pel que si aquests determinen necessària una pausa, anul•lació de combat, repetició del mateix o altres aspectes, caldrà acatar les seves decisions (perquè naturalment tindran un motiu per a això, s’entén).

8. Estar apuntat al torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, podent ser desqualificat si no es compleixen les normes.

NORMES: FATE UNLIMITED CODES

1. L’ inscripció al torneig es realitzarà en Informació, on s’emplenarà una casella en la qual haurien de facilitar-se les dades bàsiques (nom, cognoms i personatge).

2. No hi ha restricció de personatges, pel que es podrà triar entre tots els disponibles, amb l’excepció que el personatge que es trii serà el qual el jugador dugui durant tot el torneig.

3. El nombre màxim de participants s’estableix en 16 persones (ampliable només si fora expressament necessari).

4. Els combats seran un contra un de mode normal.

5. L’elecció dels combats es realitzarà mitjançant sorteig i el torneig es realitzarà mitjançant el sistema normal de clasificatoria, en el qual els guanyadors passen automàticament a la següent ronda. En cas de falta de paritat, es faran *repescas entre els perdedors, encara que si això ocorregués, l’última decisió sobre com solucionar el problema serà presa durant el torneig pels organitzadors.

6. Es permet portar el teu propi gamepad o arcade stick

7. Els organitzadors del torneig són els màxims responsables del mateix, pel que si aquests determinen necessària una pausa, anul•lació de combat, repetició del mateix o altres aspectes, caldrà acatar les seves decisions (perquè naturalment tindran un motiu per a això, s’entén).

8. Estar apuntat al torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, podent ser desqualificat si no es compleixen les normes.

NORMES: MELTY BLOOD

1. L’ inscripció al torneig es realitzarà en Informació, on s’emplenarà una casella en la qual haurien de facilitar-se les dades bàsiques (nom, cognoms i personatge).

2. No hi ha restricció de personatges, pel que es podrà triar entre tots els disponibles, amb l’excepció que el personatge que es trii serà el qual el jugador dugui durant tot el torneig.

3. El nombre màxim de participants s’estableix en 16 persones (ampliable només si fora expressament necessari).

4. Els combats seran un contra un de mode normal.

5. L’elecció dels combats es realitzarà mitjançant sorteig i el torneig es realitzarà mitjançant el sistema normal de clasificatoria, en el qual els guanyadors passen automàticament a la següent ronda. En cas de falta de paritat, es faran *repescas entre els perdedors, encara que si això ocorregués, l’última decisió sobre com solucionar el problema serà presa durant el torneig pels organitzadors.

6. Es permet portar el teu propi gamepad o arcade stick

7. Els organitzadors del torneig són els màxims responsables del mateix, pel que si aquests determinen necessària una pausa, anul•lació de combat, repetició del mateix o altres aspectes, caldrà acatar les seves decisions (perquè naturalment tindran un motiu per a això, s’entén).

8. Estar apuntat al torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, podent ser desqualificat si no es compleixen les normes.

NORMES: SOUL CALIBUR IV

1. La inscripció al torneig es realitzarà en Informació, on s’emplenarà una casella en la qual haurien de facilitar-se les dades bàsiques (nom, cognoms i personatge).

2. No hi ha restricció de personatges, pel que es podrà triar entre tots els disponibles, amb l’excepció que el personatge que es trii serà el qual el jugador dugui durant tot el torneig.

3. El nombre màxim de participants s’estableix en 16 persones (ampliable només si fora expressament necessari).

4. Els combats seran un contra un en manera normal, a dues rounds de 90 segons cadascun, amb la vida al 100%, excepte la final, que consistirà en un combat a dos rounds sense temps i amb la vida al 150%. Tots els escenaris estaran disponibles i es triaran de forma aleatòria.

5. L’elecció dels combats es realitzarà mitjançant sorteig i el torneig es realitzarà mitjançant el sistema normal de clasificatoria, en el qual els guanyadors passen automàticament a la següent ronda. En cas de falta de paritat, es faran repesques entre els perdedors, encara que si això ocorregués, l’última decisió sobre com solucionar el problema serà presa durant el torneig pels organitzadors.

6. Es permet portar el teu propi gamepad o arcade stick

7. Els organitzadors del torneig són els màxims responsables del mateix, pel que si aquests determinen necessària una pausa, anul•lació de combat, repetició del mateix o altres aspectes, caldrà acatar les seves decisions (perquè naturalment tindran un motiu per a això, s’entén).

8. Estar apuntat al torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, podent ser desqualificat si no es compleixen les normes.

NORMES: STREET FIGHTER IV

1. L’ inscripció al torneig es realitzarà en Informació, on s’emplenarà una casella en la qual haurien de facilitar-se les dades bàsiques (nom, cognoms i personatge).

2. Lúnic personatje banejat es en Seth, el personatge que es trii serà el qual el jugador dugui durant tot el torneig.

3. El nombre màxim de participants s’estableix en 16 persones (ampliable només si fora expressament necessari).

4. Els combats seran un contra un de mode normal.

5. L’elecció dels combats es realitzarà mitjançant sorteig i el torneig es realitzarà mitjançant el sistema normal de clasificatoria, en el qual els guanyadors passen automàticament a la següent ronda. En cas de falta de paritat, es faran *repescas entre els perdedors, encara que si això ocorregués, l’última decisió sobre com solucionar el problema serà presa durant el torneig pels organitzadors.

6. Es permet portar el teu propi gamepad o arcade stick

7. Els organitzadors del torneig són els màxims responsables del mateix, pel que si aquests determinen necessària una pausa, anul•lació de combat, repetició del mateix o altres aspectes, caldrà acatar les seves decisions (perquè naturalment tindran un motiu per a això, s’entén).

8. Estar apuntat al torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, podent ser desqualificat si no es compleixen les normes.

NORMES: TEKKEN 5

1. La inscripció al torneig es realitzarà en Informació, on s’emplenarà una casella en la qual haurien de facilitar-se les dades bàsiques (nom, cognoms i personatge).

2. No hi ha restricció de personatges, pel que es podrà triar entre tots els disponibles, amb l’excepció que el personatge que es trii serà el qual el jugador dugui durant tot el torneig.

3. El nombre màxim de participants s’estableix en 16 persones (ampliable només si fora expressament necessari).

4. Els combats seran un contra un en manera normal.

5. L’elecció dels combats es realitzarà mitjançant sorteig i el torneig es realitzarà mitjançant el sistema normal de clasificatoria, en el qual els guanyadors passen automàticament a la següent ronda. En cas de falta de paritat, es faran repesques entre els perdedors, encara que si això ocorregués, l’última decisió sobre com solucionar el problema serà presa durant el torneig pels organitzadors.

6. Es permet portar el teu propi gamepad o arcade stick

7. Els organitzadors del torneig són els màxims responsables del mateix, pel que si aquests determinen necessària una pausa, anul•lació de combat, repetició del mateix o altres aspectes, caldrà acatar les seves decisions (perquè naturalment tindran un motiu per a això, s’entén).

8. Estar apuntat al torneig implica l’acceptació d’aquestes bases, podent ser desqualificat si no es compleixen les normes.

1 Comment

  • les normes estan bé n_n podrieu també ficar l’horari oficial ja que deien que hi havien horaris que es podien modificar per aixi la gent anar segura de temps, pd: es poden apuntar amb antelació? ja que soc de fora potser arribo i em trobo que no tinc lloc ja, es pot apuntar des de aquí? aseguro 100% que hi seré

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *